Acasă > De la lume adunate si 'napoi la lume date, Diverse, IT > WINDOWS 10, mesajul care face de râs Microsoft

WINDOWS 10, mesajul care face de râs Microsoft

Abia lansat de Microsoft, noul sistem de operare Windows 10 pare să atragă atenţia utilizatorilor nu datorită calităţilor sale, ci a unui mesaj de eroare, informează Business Insider.

windows10-error

WINDOWS 10: Potrivit sursei citate, imediat după lansarea noului sistem de operare, utilizatorii au întâmpinat probleme, însă ceea ce le-a atras atenţia a fost mesajul apărut pe ecranul calculatorului lor.

Felicitări, Microsoft, pentru stabilirea unui nou standard pentru mesajele de eroare inutile. Nu cred că performanţa asta va fi egalată vreodată.

Acesta este mesajul postat pe Twitter de un utilizator al Windows 10, care însoţeşte o imagine cu mesajul în cauză.

Business Insider notează că utilizatorii consideră mesajul „Something happened” ca fiind hilar şi complet inutil. „Pare să fie un mesaj care să spună că ceva nu este în regulă, însă formularea este uimitoare”, scrie Business Insider.

Windows 10 este disponibil, începând de miercuri, în 190 de ţări, utilizatorii având acces la noul sistem de operare ca upgrade gratuit sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete. El va fi disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens, peste 2.000 de dispozitive şi configuraţii fiind deja în proces de testare.

Microsoft susţine că noul sistem de operare este cel mai sigur Windows de până acum, acesta fiind livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente inovaţii şi funcţii de securitate.

  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.